View RSS Feed

zabsv

Äntligen en release :)

Rate this Entry
Hann med några småfixar och justeringar på tåget in till jobbet idag, och även att skapa ett installationspaket. Testat på 64 bitars windows 7, och 32 bitars windows xp. Har man någon form av windows så bör det fungera.

En av dom mer lyckade justeringarna är att jag gått från en jämnstark motståndare till två lite svagare, bara den lilla ändringen gör att spelet känns betydligt roligare. Det blev lite mer fart helt enkelt.. Designar man lite olika banor med olika motståndare och möjlighet att uppgradera sin pansarvagn så kan det här nog bli helt ok

Än så länge är det såklart inte mycket till spel, men vore jättekul om någon vill testa och komma med lite feedback. Körs än så länge i ett fönster med fast upplösning på 800x600. Förbättringar på det kommer i framtiden.
Går att ladda ner från http://www.expressit.se/TankSetup.exe

Man styr pansarvagnen med WSAD och siktar och skjuter med musen.
Fortfarande ingen hantering av att spelet tar slut. Nedskjutna pansarvagnar blir grå men man får själv stänga fönstret när man har fått nog.

Submit "Äntligen en release :)" to Digg Submit "Äntligen en release :)" to del.icio.us Submit "Äntligen en release :)" to StumbleUpon Submit "Äntligen en release :)" to Google

Updated 2012-06-20 at 12:42 by zabsv

Taggar: nagademo Lägg till/redigera taggar
Kategorier
Uncategorized

Comments